Capture (12)

Wat zijn de verwachtingen voor de Ripple in 2021?

Ripple is een populaire cryptovaluta. De valuta staat al jaren in de top 3 samen met Ethereum en Bitcoin. Maar moet je ook Ripple kopen in 2021? Wat zijn de verwachtingen voor deze munt en komt er nog iets nieuws aan? Als je antwoord op deze vragen zoekt, lees dan gauw verder!

Wat is de Ripple ook alweer?

De Ripple is het bedrijf of netwerk en de token van de ripple is de XRP. Het doel van Ripple is om internationale betalingen tussen financiele instellingen eenvoudiger te maken. Ripple zoekt nadrukkelijk de samenwerking met banken. Dankzij de Ripple kan geld overgemaakt worden naar het buitenland met minimale transactiekosten.

Wat gaat er met de koers gebeuren?

De koers kan natuurlijk nooit precies voorspeld worden. Wat wel bekend is, is dat er factoren zijn die de koers van de Ripple beïnvloeden. Bij de XRP heeft het nieuws enorm veel invloed op de waarde. Ripple is erg actief met het verspreiden van nieuws en de investeerders reageren hier sterk op.

Als er positief nieuws is in 2021 zal de Ripple koers zeker stijgen. Dit kan bijvoorbeeld als een grote cryptobeurs Ripple toevoegt. Of wellicht komt Ripple met iets nieuws. Dit was de afgelopen jaren elke keer het geval. Houdt het nieuws van de Ripple dus goed in de gaten.

Blijft XRP in de top 3 staan?

De cryptomarkt verandert voortdurend, maar toch is de top 3 al jaren hetzelfde gebleven. De top drie is gebaseerd op de marktwaarde. Deze marktwaarde kun je berekenen door het aantal munten te vermenigvuldigen door de waarde per munt. XRP dankt zijn hoge plek mede aan het hoge aantal munten in de omloop. Er zijn maar liefst 44 miljard XRP tokens. Bitcoin heeft er bijvoorbeeld maar 18 miljoen. Dit moet je dus wel meerekenen.

Of XRP in de top 3 blijft? Concurrent USDT (Tether) komt steeds dichterbij. Als stablecoins populairder worden, kan deze munt wellicht de XRP van de derde plek stoten.

analyst-analytics-blur-106344

Wat je moet weten over SEO

Wil jij graag een goede SEO tekst en kan je wel hulp gebruiken. Voor een goede SEO uitbesteden Alkmaar schieten we je graag te hulp. Het maken van een SEO houdt in dat je tekst beter te vinden is wanneer er naar wordt gezocht in een zoekmachine. De afkorting staat voor Search Engine Optimization en verbeterd dus je vindbaarheid. Wil je een bestaande tekst verbeteren of een hele nieuwe laten schrijven neem dan eens contact op. Als je je in de buurt van Alkmaar bevindt helpen wij je met het schrijven van een perfecte SEO Alkmaar.

Hoe werken SEO teksten

Het doel van SEO teksten is dus dat ze beter gevonden worden wanneer er naar bepaald onderwerp gezocht wordt. Dit gebeurt allereerst door een aantal zoekwoorden in de tekst te verwerken die overeenkomen met woorden waar veel op gezocht wordt. Google zoekt daar namelijk zelf naar en probeert het beste antwoord naar voren te halen op de vraag van degene die zoekt. Op die manier kan een schrijver van SEO teksten inspelen op de manier hoe een zoekmachine werkt. Maar dat is niet het enige. Er moet met meer rekening gehouden worden wil je een goede SEO tekst schrijven en boven de andere mogelijke resultaten komen te staan.

Wat maakt dan een goede SEO tekst

Allereerst dus de zoekwoorden, wanneer je niets verwerkt in een tekst waar een zoekmachine uit kan herleiden dat het iets te maken heeft met de opdracht wordt het lastig. Maar ook overzichtelijkheid is een belangrijke basis voor een goede SEO tekst. Zorg dat de tekst structuur heeft en maak gebruik van alinea’s zodat de tekst eenvoudig is te overzien. Op deze manier kan de lezer de tekst scannen en hoeft hij niet alles te lezen wat veel meer tijd kost. Ook een duidelijke URL is van belang omdat het de lezer aangeeft dat de site betrouwbaar is en dat hij zijn antwoord hier zeker gaat vinden. Het is namelijk ook belangrijk ervoor te zorgen dat hij blijft wanneer hij je tekst heeft gevonden. Naast de zoekwoorden zijn dus ook de structuur en het uiterlijk van een tekst van belang.

Waarom hulp vragen

Zo op het eerste gezicht lijkt het best eenvoudig om een goede SEO tekst te schrijven maar wanneer je hier geen ervaring mee hebt is het verstandig een expert in te schakelen. Die zorgt er namelijk voor dat jouw tekst vloeiend loopt en ook gevonden wordt, wat lastiger is dan het lijkt. Wanneer je in de buurt van Alkmaar woont en je wilt een goede SEO tekst kunnen wij je daar dus bij helpen. We zullen jouw wensen doornemen en er zorg voor dragen dat de tekst zo goed mogelijk hier bij aansluit.

Meer informatie? Kijk op https://rankingmasters.nl/

wallet

Voordelen van de Ekster iPhone Case

Naast de Ekster Wallet is er nu ook de Ekster iPhone Case. Ekster kenmerkt zich door minimalistisch design en luxe materialen. Deze stijlvolle uitstraling wordt gecombineerd met een hoge functionaliteit. Dit geldt ook voor de iPhone Cases. Koop je telefoonhoesje online en profiteer van de voordelen die Ekster met zich meebrengt! De Ekster iPhone Case is een uitkomst voor iedereen die houdt van klein, minimalistisch design. De hoes biedt tevens ruimte voor een pasje en wat losgeld, maar er zitten nog meer snufjes in verwerkt die ervoor zorgen dat je alles bij de hand hebt.

Handgemaakte iPhone cases

De telefoonhoezen worden volledig met de hand gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van leer van de beste kwaliteit. Dit is te zien en te voelen. De hoezen zijn geschikt voor de iPhone 6, 7 en 8. Kies voor de kleur die bij je past. Je hebt de keuze uit Classic Brown, Nappa Black, Steel Blue en Roma Cognac. De kleuren zien er even stijlvol uit als dat ze klinken. Bekijk het aanbod en bepaal zelf welke kleur het beste bij je past!

Kenmerken en eigenschappen

Wat kun je allemaal verwachten van een Ekster iPhone Case? Je bent er in ieder geval zeker van dat je topkwaliteit binnen krijgt. De hoesjes worden gemaakt van premium leder van Duitse en Nederlandse afkomst. Ze zijn duurzaam en zo zijn zo ook gemaakt. Het unieke karakter van de hoesjes maakt het een must-have. Ze zijn allemaal even apart, karakteristiek en met de tijd wordt de hoes alleen maar mooier. Leer moet oud worden, dan leeft het immers pas echt. Geniet van opslagruimte, een reset pin en bescherming voor je beeldscherm. Dit zit er namelijk allemaal bij! Bovendien zit er een simkaart slotje ingebouwd, zijn de naden erg netjes afgewerkt en kun je gewoon gebruik blijven maken van Apple Pay.

iphone-8-render-7-and-7s-800x525

iPhone 8 komt eraan

Apple fans moeten nog even geduld hebben, maar gelukkig niet zo lang meer…, en dan is het weer zover… In september komt Apple weer met een aantal nieuwe iPhone modellen. Je kunt straks een iPhone 7S, een iPhone 7S Plus en een iPhone 8 kopen , want dat worden hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhone modellen die op de markt komen. Deze aanname kan worden gedaan op basis van een reeks geruchten en allerlei informatie die al is vrijgekomen via verschillende bronnen die dicht op het Apple-vuur zitten. Elk jaar verschijnen er weer geruchten over de nieuwe iPhone modellen, en dit jaar werd dus bekend dat er niet twee maar drie iPhone modellen zouden komen. Misschien zelfs vier, als de iPhone 8 ook nog als iPhone 8 Plus beschikbaar komt. Dat is alleen nog niet helemaal duidelijk.

Apple-Event: begin september 2017

Houd begin september 2017 alvast maar even (vrij) leeg in je agenda, want dan vindt er vermoedelijk weer een Apple-Event plaats. Hierbij worden alle nieuwe producten/toestellen aangekondigd en besproken. Je weet dan helemaal wat de nieuwe Apple producten jou te bieden hebben. Dit Apple-Event kan live worden bekeken, via Internet. Als je gek bent op Apple of verliefd bent op de iPhone, dan is dat natuurlijk niet verkeerd… Je weet dan als allereerste wat Apple echt te zeggen heeft over deze toestellen. Tot die tijd blijven het vooral geruchten, speculaties en kleine nieuwsberichten van mensen die dicht op het Apple-vuur zitten. De exacte datum van het Apple-Event volgt nog. Meestal kun je de nieuwste iPhone modellen in Nederland en België dan een week na het Apple-Event in de winkel kopen, of online bestellen via een webwinkel. Sommige webwinkels, zoals iPhone.nl bieden de mogelijkheid tot vergelijking van iPhone toestellen, op prijs, en de mogelijkheid om de nieuwste iPhone toestellen te pre-orderen (= vooruit bestellen). Zodra je toestel in voorraad komt wordt hij gelijk verstuurd aan je. Dit is een slimme manier om de eerste te zijn in je omgeving die het nieuwste iPhone toestel in zijn bezit heeft.

Testen-van-nieuwe-mobiel

Testen van nieuwe mobiel:

Een mobiel word steeds meer onderdeel van onze samenleving. Er komen steeds ingewikkeldere software op en een mobiel kan tegenwoordig meer dan alleen bellen en berichten versturen. Het zijn bijna draagbare laptops geworden. Dit merk je ook aan de prijzen van een mobiel. Een smartphone kan al gauw 600 euro kosten. Met een leuke korting van diverse providers kun je soms wel goedkoper uit komen. Maar voor dit bedrag mag er ook wel wat worden verwacht van een mobiel. Er word ook door een onafhankelijke partij gecontroleerd of de mobiel wel aan veiligheidseisen voldoen. Om gevaarlijke situaties en ongelukkig te voorkomen. Mobiel blijft tenslotte een elektronisch apparaat.

Het methodisch proces van het aantonen van afwijkingen tussen de werkelijke werking versus de verwachte werking van een systeem of machine.

De activiteit waarbij de kwaliteit van het gehele systeem of product wordt gecontroleerd. Het proces waarmee de correcte werking van een systeem of machine wordt aangetoond. Activiteiten zoals meten, onderzoeken, beproeven, keuren met kalibers van één of meer kenmerken van een product of dienst en het vergelijken van de uitkomsten met de gestelde eisen, om te bepalen of aan deze voorwaarde is voldaan. Zo heeft Samsung ook in hun nieuwste reclame aangegeven hoe zij hun mobiel testen. Op welke waarde vinden zij het belangrijk waar een mobiel aan moet voldoen. Zijn die waardes ook belangrijk voor de consumenten? Ze hebben natuurlijk wel wat goed te maken met hun fouten in de vorige model. Ze willen weer het vertrouwen terug winnen van de consumenten.

Doel van testen

Uiteindelijk gaat het bij testen om beheersen van de risico’s. Wat betreft pc-software kunnen we stellen dat er geen (nieuwe) foutvrije programmatuur bestaat. Het is uiteraard niet mogelijk om alles te testen. Daarom worden er aan de diverse risico’s en eisen prioriteiten toegekend. Zo is een van de belangrijkste eisen aan een test veiligheid van de gebruiker. Een telefoon mag niet zomaar ontploffen. De stralingen die mobiel afgeeft mag niet kankerverwekkend zijn. Hier word heel streng om gecontroleerd voordat een product de markt op komt.

Methoden en Technieken

Voor het opzetten van tests op een gestructureerde wijze gebruiken testers verschillende methoden. Die methoden maken vervolgens weer gebruik van een veelheid aan testtechnieken. Zo kunnen ze veel ongevallen en fouten uitsluiten. 100% uitsluiten kan nooit, omdat er altijd situaties bestaan waar men geen rekening mee heeft gehouden.

ipad-and-iphone-1299304-639x598

​Waarom je de iPhone 7 in huis moet halen

De iPhone 7 is de allernieuwste Apple-telefoon. Iedereen kent de iPhone wel, en dat is niet voor niks. Deze mobiele telefoons behoren namelijk tot de beste op de markt. De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus en is op veel vlakken beter dan zijn voorganger.

Een voorbeeld hiervan is dat de iPhone 7 water- en stofdicht is. Ook is het zo dat er twee nieuwe kleuren zijn: zwart en gitzwart. Deze kleuren zijn een mooie toevoeging op de roségouden, gouden en zilveren kleur. De iPhone 7 heeft meer opslagruimte dan ooit tevoren: de telefoon is beschikbaar in 32 GB, 128 GB en 256 GB.

Camera’s iPhone 7

Bij de iPhone 7 is er goed gelet op de camera’s. Deze zijn namelijk veel beter dan elke andere camera die ooit op een iPhone gezeten heeft. En dat is niet voor niets, want Apple begrijpt ook dat het maken van mooie foto’s een van de belangrijkste functies van een smartphone is. De camera van de iPhone 7 is 12 megapixel, zodat foto’s die je maakt er altijd goed uitzien. Je kunt ook filmen in 4K-kwaliteit, wat voor prachtige video’s zorgt. Natuurlijk kun je ook selfies maken met de iPhone 7: de camera aan de voorkant is 7 megapixel. Door de hoge kwaliteit word je altijd op je best vastgelegd.

Scherm van de iPhone 7

Het display van de iPhone 7 ziet er prachtig uit. Het scherm is 4.7 inch groot, waardoor je alles duidelijk kunt ziet. Doordat de iPhone 7 een Retina-display heeft, kunnen je ogen de afzonderlijke pixels niet van elkaar onderscheiden. Hierdoor ziet alles op je iPhone er mooi uit. Dit prachtige scherm gaat niet ten koste van de batterijduur. Deze is namelijk tot wel twee keer zo lang als de accuduur van vorige iPhones!

Bron: http://smartphonetrends.nl/iphone-7

printer

Barcodes makkelijk geprint met een codeer printer

In het dagelijks leven heb je wellicht meer met barcodes te maken dan je zult denken. In de boekenwinkel alleen al zijn er honderden soorten codes te vinden – de ISBN code. Je komt er daar niet onderuit. Daarnaast zie je ze ook terug op producten in de supermarkt, pakketjes en medicijnen: de zogenoemde ‘streepjescodes’ blijf je tegenkomen. Deze code bestaat uit authentieke, speciaal ontwikkelde unieke streepjes. Deze code maakt een product authentiek in een database.

Net werd de ISBN code al even genoemd. Dit is een afkorting voor Internationaal Standaard Boeknummer en zorgt ervoor dat je door middel van het ISBN nummer overal in de wereld een boek zou kunnen vinden. Ook de gezondheidszorg maakt gebruik van codes. Deze code wordt de GTIN genoemd: Global Trade Item Number; dit nummer specificeert bijvoorbeeld een medisch hulpmiddel. Een andere veelvoorkomende code is code 39; deze wordt gebruikt voor distributie, identificatie, inventarisatie, verzending van productie en de tracking van de productie.

Je kan een barcode dus verklaren als een opeenvolging van lijntjes, die samen een code representeren. Afhankelijk van het coderingssysteem kan de barcode uit enkel cijfers bestaan, maar kan ook bestaan uit cijfers, leestekens en lijntjes. Je hebt hier als consument vrij weinig aan, omdat jij deze informatie niet zelf kunt lezen. Om dit wel te kunnen doen heb je een speciale scanner nodig. Op deze code staat de naam, prijs en voorraad van het betreffende product. Het is zelfs zo dat er bij medicijnen nog op staat waar het product geproduceerd is en ook door wie. Een barcode printen kan je daarentegen niet even makkelijk vanuit huis doen. Hier moet je een speciale printer voor aanschaffen. Dit heet een codeer printer en deze zorgt voor de bedrukking van bijvoorbeeld barcodes, logo’s en track&trace informatie en is daarom essentieel wanneer je een bedrijf wilt beginnen die soortgelijke labels moet printen.

dcdscscd

Iphone 7 hoesjes

Wanneer je de eigenaar bent van een mooie nieuwe telefoon wil je deze natuurlijk nog lang zo mooi houden, alsof je telefoon net uit de verpakking komt. Maar met het eerste gebruik komen er al snel krasjes op, in principe geeft dit niets, want veel mensen kopen al direct een hoesje en laten er een screen protector op zetten.

Wanneer je een hoesje koopt voor je nieuwe telefoon heb je van tevoren al wel in gedachten wat voor soort case het gaat worden. Houd je van een unisex variant, ga je voor stoer of juist extra vrouwelijk met glitters. Nou, laat voorop staat dat je iPhone 7 hoesje er tip top uit moet zien als je dan toch al met een iPhone 7 rondloopt.

Bij 123BestDeal heb je keuze uit verschillende hoesjes, voor ieder wat wils. Ook de sportbanden en ‘waterproof’ cases vind je in het assortiment.

Hoe lang gaat jouw smartphone mee?

CaptureAccuduur is een onderwerp wat steeds weer terugkomt wanneer er een nieuwe smartphone uitkomt. Grotere schermen, hogere resoluties en betere prestaties vergen steeds weer meer energie. Fabrikanten roepen steeds dat de accu van hun nieuwste telefoon lang mee gaat, maar is dat ook echt zo? Welke smartphones gaan het langste mee op één acculading?

Om meer te weten te komen over de accuduur van een telefoon moet je een aantal gegevens op een rij zetten, de belangrijkste daarvan zijn de capaciteit van de accu (mAh – milliampère-uur) en de resolutie van het scherm. Uiteraard is de snelheid van de processor ook een factor, dit is echter moeilijker in beeld te brengen en heeft een kleiner effect op de accuduur, uitgaand van normaal telefoongebruik.

Hier zien we de gegevens van een paar Samsung en Apple telefoons, de accuduur is gemeten onder normaal gebruik, het af en toe checken van berichten, gebruik van navigatie, afluisteren van muziek en het 2 uur spelen van een game.

Telefoon Resolutie Capaciteit accu (mAh) Accuduur (uur)
iPhone 5s 1136×640 1440 12
iPhone 6 1334×750 1810 13
iPhone 6 Plus 1920×1080 2915 18
Samsung Galaxy S5 1920×1080 2800 25
Samsung Galaxy S6 2560×1140 2550 20

Hier zien we dat de Samsung Galaxy S5 het beste uit de test komt, de verhouding accugrootte/resolutie is relatief tot de andere vrij goed. Blijkbaar is de S5 zuiniger dan de iPhone 6 Plus. De iPhone 6 Plus heeft dan ook een groter scherm.

Het wordt echt interessant wanneer we deze gegevens vergelijken met een aantal minder bekende telefoons, met grotere accu’s.

Telefoon Resolutie Capaciteit accu (mAh) Accuduur (uur)
One Plus One 1920×1080 3100 30
Acer Liquid E700 1280×720 3500 35

Opvallend is dat de Acer Liquid E700 en de One Plus One bij release €300,- kostten. Dit tegenover de iPhone en Samsung telefoons, welke allen boven de €600,- kostten.

Het duurste is dus niet altijd het beste, let bij aanschaf van de telefoon vooral goed op de capaciteit van de accu, voor een high end smartphone is een capaciteit onder de 2800 mAh voor velen eigenlijk niet voldoende.

Siri in het Nederlands, hoe doe je dat?

Het duurde even, maar Apple heeft Siri kunnen vertalen naar het Nederlands, je hoeft enkel de update naar iOS 8.3 uit te voeren als je gebruik wilt maken van deze nieuwe functie. Let wel op, er zijn bronnen die zeggen dat sommige apps/functionaliteiten niet meer werken met iOS 8.3. Doe dus voordat je update wat research naar wat de exacte wijzigingen zijn!

AppleWelke nieuwe functionaliteiten zitten er in iOS 8.3?

Je kan bijvoorbeeld CarPlay gebruiken, maar dan ook draadloos, het aantal auto’s met CarPlay is nu vrij beperkt, maar het is toch een stap vooruit. Voor deze update was CarPlay enkel te gebruiken met via een Lightning kabel.

Naast de Nederlande Siri en draadloze CarPlay, zijn er ook nog 300 nieuwe emoji ontworpen voor de nieuwe update. Onder deze emoji vallen onder andere de emoji met andere huidskleur, welke eerder ook in het nieuws verschenen. Emoji zijn nu ingedeeld in categorieen, beter laat dan nooit.

Er zijn ook wat updates doorgevoerd op de Passbook app, het wordt nu makkelijker om 2-stap verificatie van Google te gebruiken. Dit komt vooral doordat je nu geen app-specifiek wachtwoord meer nodig hebt per app. Dit maakte 2-stap verificatie erg moeilijk in gebruik, voor iOS apparaten.

 

Hoe download je iOS 8.3?

Het downloaden van de nieuwe iOS update werkt zoals gewoonlijk: navigeer naar ‘instellingen’, kies ‘algemeen’ en druk uiteindelijk op ‘software-update’, het toestel zal nu de update downloaden en installeren. Tip: laat je iPhone of iPad aangesloten aan een oplader, zo kan het toestel niet uitvallen tijdens de update.

Compatibiliteit

Verassend genoeg is de nieuwste update ook beschikbaar voor de iPhone 4S, ook al zijn niet alle functionaliteiten beschikbaar voor dit apparaat. Apple laat oudere modellen vaak na 2-3 jaar vallen, ze krijgen dan geen updates meer.

Naast de iPhone 4S en nieuwere iPhone modellen, worden ook de iPod touch (5de generatie) en de iPads 2 en hoger ondersteund