Voordelen van de Ekster iPhone Case

Naast de Ekster Wallet is er nu ook de Ekster iPhone Case. Ekster kenmerkt zich door minimalistisch design en luxe materialen. Deze stijlvolle uitstraling wordt gecombineerd met een hoge functionaliteit. Dit geldt ook voor de iPhone Cases. Koop je telefoonhoesje online en profiteer van de voordelen die Ekster met zich meebrengt! De Ekster iPhone Case is een uitkomst voor iedereen die houdt van klein, minimalistisch design. De hoes biedt tevens ruimte voor een pasje en wat losgeld, maar er zitten nog meer snufjes in verwerkt die ervoor zorgen dat je alles bij de hand hebt.

Handgemaakte iPhone cases

De telefoonhoezen worden volledig met de hand gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van leer van de beste kwaliteit. Dit is te zien en te voelen. De hoezen zijn geschikt voor de iPhone 6, 7 en 8. Kies voor de kleur die bij je past. Je hebt de keuze uit Classic Brown, Nappa Black, Steel Blue en Roma Cognac. De kleuren zien er even stijlvol uit als dat ze klinken. Bekijk het aanbod en bepaal zelf welke kleur het beste bij je past!

Kenmerken en eigenschappen

Wat kun je allemaal verwachten van een Ekster iPhone Case? Je bent er in ieder geval zeker van dat je topkwaliteit binnen krijgt. De hoesjes worden gemaakt van premium leder van Duitse en Nederlandse afkomst. Ze zijn duurzaam en zo zijn zo ook gemaakt. Het unieke karakter van de hoesjes maakt het een must-have. Ze zijn allemaal even apart, karakteristiek en met de tijd wordt de hoes alleen maar mooier. Leer moet oud worden, dan leeft het immers pas echt. Geniet van opslagruimte, een reset pin en bescherming voor je beeldscherm. Dit zit er namelijk allemaal bij! Bovendien zit er een simkaart slotje ingebouwd, zijn de naden erg netjes afgewerkt en kun je gewoon gebruik blijven maken van Apple Pay.

Geplaatst in Geen categorie.