Veilig betalen

Betrouwbaarheid

Wij zijn aangesloten bij Stiching WebwinkelKeur, dit is een stichting die webshops controleert op echtheid. Het is natuurlijk erg makkelijk een keurmerk te kopiëren, heb je twijfels bij ons keurmerk? Geen probleem, neem gerust contact op met WebwinkelKeur via: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/contact/ of controleer ons via de volgende link: https://www.webwinkelkeur.nl/leden/QualityCases_3611.html

 

Alles binnen onze website zoals het aanmaken van een account of het betalen van een bestelling loopt altijd via een SSL verbinding, hieronder meer informatie.

Wat is SSL?

Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk.

Waarom SSL?

De gegevensstroom tussen de server en bezoeker is heel makkelijk uit te lezen met zogenaamde netwerk sniffers. In groot bedrijf, waarbij iedereen op hetzelfde netwerk zit, kun je met een sniffer enorm veel data binnen halen en daar vervolgens vertrouwelijke informatie uit aflezen. Wachtwoorden zijn op deze manier bijvoorbeeld heel makkelijk te achterhalen. Om dat enorme (!) beveiligingsrisico op te vangen, kan men het beste een SSL-verbinding gebruiken. Dan worden deze gegevens namelijk gecodeerd verzonden en kan een afluisteraar hier niets mee, tenzij hij de beveiliging kan kraken. SSL is min of meer verplicht gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Men moet immers de informatie via een beveiligde verbinding versturen en SSL is de enige die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven kunnen oplopen tot 4500 euro.

Source: