​Waarom je de iPhone 7 in huis moet halen

De iPhone 7 is de allernieuwste Apple-telefoon. Iedereen kent de iPhone wel, en dat is niet voor niks. Deze mobiele telefoons behoren namelijk tot de beste op de markt. De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus en is op veel vlakken beter dan zijn voorganger.

Een voorbeeld hiervan is dat de iPhone 7 water- en stofdicht is. Ook is het zo dat er twee nieuwe kleuren zijn: zwart en gitzwart. Deze kleuren zijn een mooie toevoeging op de roségouden, gouden en zilveren kleur. De iPhone 7 heeft meer opslagruimte dan ooit tevoren: de telefoon is beschikbaar in 32 GB, 128 GB en 256 GB.

Camera’s iPhone 7

Bij de iPhone 7 is er goed gelet op de camera’s. Deze zijn namelijk veel beter dan elke andere camera die ooit op een iPhone gezeten heeft. En dat is niet voor niets, want Apple begrijpt ook dat het maken van mooie foto’s een van de belangrijkste functies van een smartphone is. De camera van de iPhone 7 is 12 megapixel, zodat foto’s die je maakt er altijd goed uitzien. Je kunt ook filmen in 4K-kwaliteit, wat voor prachtige video’s zorgt. Natuurlijk kun je ook selfies maken met de iPhone 7: de camera aan de voorkant is 7 megapixel. Door de hoge kwaliteit word je altijd op je best vastgelegd.

Scherm van de iPhone 7

Het display van de iPhone 7 ziet er prachtig uit. Het scherm is 4.7 inch groot, waardoor je alles duidelijk kunt ziet. Doordat de iPhone 7 een Retina-display heeft, kunnen je ogen de afzonderlijke pixels niet van elkaar onderscheiden. Hierdoor ziet alles op je iPhone er mooi uit. Dit prachtige scherm gaat niet ten koste van de batterijduur. Deze is namelijk tot wel twee keer zo lang als de accuduur van vorige iPhones!

Bron: http://smartphonetrends.nl/iphone-7

Geplaatst in Geen categorie.